Sinu kord!

Espero tua (Re)volta

BRA 2019


koostöös Euroopa Komisjoniga toimub eriprogramm INFOPÄDEVUS,
filmi on võimalik näidata kuni 30.11.2020

hea kinokorraldaja - palun pane tähele, et see film on programmis INFOPÄDEVUS ja on mõeldud näitamiseks põhikooli vanemale astmele ning gümnaasiumis õppijale. tasuta. filmi näitamise palume kokku leppida kohaliku kooliga või noortekeskusega. Filminäitamise kinnitab Mikk Rand ja küsimuste tekkimisel palun võtta otse kontakti.

film on portugali keeles ja olemas eestikeelsed subtiitrid
______________

 

Kui sinu tuleviku eest otsustavad inimesed, kes sõna ei pea, siis kuidas peaksid reageerima? Kui sinu riigi poliitikat suunavad jõud, kellel pole noorte huvidest sooja ega külma, siis kuidas käituda? Kui haridus on valitute privileeg, siis mis peab muutuma?

Brasiilia filmitegija Eliza Capai Berlinale filmifestivalil esilinastunud film, “Sinu kord” on kainestav dokumentaal olukorrast São Paulo tänavatel, mille on vallutanud noored, kes on mures oma vabaduse, vägivalla ja õppimisvõimaluste pärast. Protestijate endi filmitud intiimsetest ja “otse lahinguväljalt” pärit kaadritest ning Capai võttegrupi salvestatud materjalist kokku pandud film avab väga pinevalt maailma ühe suurema riigi ebavõrdsust süvendavat reaalsust, millele tulevikku kujundav põlvkond on otsustanud vastu hakata. Ajal, mil noored aina aktiivsemalt nõuavad, et nende arvamust arvesse võetaks, tasub poliitikutel peeglisse vaadata ja mõelda, mille nimel nad tööl käivad. Filmi kolm mõneti erineva tausta, aga sarnase maailmavaatega peategelast on hea meelega peegliks, mis julgeb küsida ebameeldivaid küsimusi. “Sinu kord” räägib noortest, kes ei luba oma tulevikku ära varastada.

 

Kategooria: Dokumentaalfilm | Žanr: Draama, noortekas

Režissöör: Eliza Capai
Tootja: Kinobuss

93 min 16:9

Saadaval formaadid
BR Fail

Film andmebaasis (IMDB/EFIS)
Järgmised näitamised
  • Hetkel ühtegi näitamist plaanis pole!